RMT Autoschade B.V.Spotrepair

Spotrepair

Bij RMT Autoschade B.V. kunt u terecht voor een spotrepair in Almere. Met spotrepair worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Dit kan in de meeste gevallen binnen dezelfde dag nog gebeurd worden. Zo rijdt u binnen een kort tijdsbestek weer in een auto zonder schade.

Wat is spotrepair?

Door de nieuwe geavanceerde spotrepair technologie, zijn wij in staat om lakschade op kleine schaal te herstellen. Het is hierdoor niet meer nodig om een onderdeel van uw auto in zijn geheel te bespuiten. Bij RMT Autoschade B.V. zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van spotrepair reparaties. De volgende handelingen voeren wij uit tijdens een krasrepair reparatie om uw auto schadevrij te maken:

  • Repareren
  • Schuren
  • Spuiten
  • Schoonmaken

De voordelen van spotrepair

Lakschade herstellen en krassen op uw auto laten wegwerken door middel van spotrepair heeft een paar belangrijke voordelen. Zo kunnen wij door onze geavanceerde technische hulpmiddelen uw schade met precisie wegwerken. Hierdoor hoeft er door gebruik van spotrepair maar een klein gedeelte van de lak vernieuwd te worden in het geval van schade. Tijdens een reguliere reparatie zou het onderdeel helemaal overgespoten moeten worden. Dit bespaard lak en het betekent dat wij de reparatie binnen één dag kunnen realiseren. Het is kostenbesparend en dat is weer voordelig voor u!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel het kost om parkeerschade te herstellen met spotrepair? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van spotrepair ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het online contactformulier of bel naar 036-5408411. Het is ook altijd mogelijk om langs te komen bij onze garage in Almere. Samen bekijken we dan de schade en bepalen we wat er gaat gebeuren om uw auto weer krasvrij te maken. Wij zien u graag terug bij RMT Autoschade B.V.!

Chat met ons