RMT Autoschade B.V.Over ons

Bij RMT Autoschade B.V. in Almere Haven kunt u terecht voor deskundig advies en vakkundige reparaties aan uw auto. Met onze jarenlange ervaring herstellen wij alle soorten en merken auto’s binnen een zo snel mogelijke tijd voor u. En vanwege ons FOCWA-keurmerk weet u dat uw auto in professionele handen is. Zo rijdt u binnen een mum van tijd weer in een optimaal werkende auto.

Onze voordelen

RMT Autoschade B.V. bestaat sinds 2003 en is te vinden bij industrieterrein De Steiger in Almere-Haven. Met meer dan 15 jaar ervaring in de autoschadeherstel, weten wij wat belangrijk is in een garage. Zo werken wij met zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Onze bedrijf beschikt over een professionele spuitcabine, waar wij uw auto kunnen voorzien van nieuwe lak. Kleine schade en grote schade repareren wij naar vastgestelde veiligheidsnormen en specificaties. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto altijd in goede handen is bij RMT Autoschade B.V.. En in de tussentijd rijdt u rond in een leenauto tegen een voordelig tarief. Zo blijft u mobiel tijdens de reparatie.

De voordelen van een FOCWA keurmerk

Ons autoschadeherstelbedrijf heeft een FOCWA keurmerk (Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven) en dit levert u vele voordelen op:

  • Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel
  • Vervangend vervoer
  • Kwaliteit
  • Complete afhandeling met verzekering
  • Kosten expertise

Onze diensten

U kunt bij ons autoschadebedrijf terecht voor alle onderstaande diensten op het gebied van autoschade:

  • Auto repareren – klein
  • Auto repareren – groot
  • Auto restaureren
  • Auto laten spuiten
  • Spotrepair

Kom langs bij schade

Heeft u last van autoschade in Almere en omgeving en weet u niet precies welke stap u nu moet ondernemen of naar welke garage u moet gaan? Neem dan contact met ons op of kom gewoon even langs, zodat we samen de schade aan uw auto kunnen bekijken en beoordelen. Heeft u hier geen tijd voor? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en foto’s van de schade meesturen. Hierna maken we samen een plan over het vervolgtraject en melden wij de schade bij uw verzekering. Het maakt niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij u uw auto heeft verzekerd, want wij werken samen met de meeste verzekeringsmaatschappijen. Daarna starten we met de reparatie en in de tussentijd kunt u gebruik maken van een leenauto in de meeste gevallen gratis en anders tegen een gereduceerde prijs.

Vraag een offerte aan

Heeft u schade aan uw auto en bent u benieuwd hoeveel het kost om dit te laten maken? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van autoschade ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het online contactformulier of bel naar 036-5408411. Wij zien u graag terug bij RMT Autoschade B.V.!

Chat met ons