RMT Autoschade B.V.FOCWA keurmerk

Autoschadeherstel

FOCWA telt circa 1300 aangesloten autoschadeherstelbedrijven.
Zij hebben vaak vaste samenwerkingscontracten met autoverzekeraars en/of leasemaatschappijen.

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel

Alle FOCWA schadeherstellers beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Vervangend vervoer

Bij een FOCWA bedrijf is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel!

Kwaliteit

FOCWA staat voor professionaliteit en kwaliteit. FOCWA heeft zelfs een speciaal op de autoschadebranche toegesneden kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld: KZS of Kwaliteitszorg Systeem Schadeherstelbranche. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

Complete afhandeling met verzekering

Veel grote verzekeraars en leasemaatschappijen verwijzen hun verzekerden respectievelijk klanten voor het schadeherstel rechtstreeks door naar FOCWA-bedrijven. Zij verzorgen de complete afhandeling met de verzekering. Dus GEEN rompslomp voor u!

Kosten expertise

Bij opdracht tot expertise en het daaropvolgende besluit tot het NIET repareren van de schade aan uw voertuig, worden de werkelijke kosten die gemaakt zijn ter vaststelling van het schadebedrag, bij u in rekening gebracht. Deze kosten zijn bij schaderegeling op basis van reparatie inbegrepen in het schadebedrag en kunnen maar eenmaal in rekening worden gebracht.

FOCWA autoschadeherstelbedrijven zorgen zo nodig ook voor montage van nieuwe autoruiten. Ook heel wat bedrijven zorgen tegenwoordig voor de montage van open daken en bieden de nieuwste reparatietechnieken, zoals kunststofreparaties en `uitdeuken zonder spuiten’.

Autoschade? Kies dan voor een FOCWA autoschadeherstelbedrijf! Er is er altijd een bij u in de buurt.

Chat met ons